Potpisana suradnja tvrtke Profine i ŽNK Gorica

HNK Gorica je potpisala sponzorski ugovor s međunarodnom tvrtkom Profine Croatia koja će pomagati razvoju ženske sekcije našeg kluba. Unutar tvrtke Profine osnovana je udruga Kommerling For Better World” koja za cilj ima pružiti podršku i pomoći udrugama i organizacijama diljem svijeta koje su socijalno ugrožene ili nisu dovoljno afirmirane.

– Smatramo da pomoć koju pružamo kao generalni sponzor s markom Kommerling za ŽNK Goricu spada upravo u takve projekte i cilj nam je promovirati i pomoći u razvoju ženskog nogometa u Hrvatskoj – rekao je Aleksandar Terer, direktor Profine Croatia po potpisivanju ugovora

Stručni skup "Zgrade 2020+"

Na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u sklopu aktivnosti Stručnog usavršavanja 21. veljače 2019. godine održan je cjelodnevni stručni skup “Zgrade 2020+ Energetska učinkovitost i održivost zgrada nakon 2020“. Skup su organizirali Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Klaster za energetsku učinkovitost i održivost u zgradarstvu – nZEB.hr, a održan je u Velikoj dvorani fakulteta uz prisustvo više od 300 sudionika iz svih krajeva Hrvatske.

 Dakako, kao jedan od utemeljitelja Klastera nZEB.hr, tvrtka profine Croatia je imala aktivnu ulogu u pripremi i organizaciji skupa, a direktor tvrtke, gosp. Aleksandar Terer održao je predavanje o značaju pravilne ugradnje građevinske stolarije, zahtjevima i očekivanjima uz primjere iz bogatog profine-ovog iskustva. Više o skupu i obimnu fotogaleriju možete pogledati na stranicama Klastera, gdje možete preuzeti i predavanja sudionika.

Ovogodišnji ciklus Partner Akademije tvrtke profine Croatia počeo je seminarom “Pravilna izmjera i montaža građevinske stolarije prema RAL smjernicama” održanom 17. siječnja 2019. godine. Više informacija i album fotografija sa seminara pogledajte OVDJE ->

U tijeku je sedmo izdanje tradicionalnih profine-ovih sportskih susreta profine Cup 2019 u Poreču. Susret je ove godine okupio više od 270 zaposlenika profine-ovih autoriziranih partnera, proizvođača PVC stolarije sustava KBE, Kömmerling i Trocal, kao i brojne goste iz Hrvatske i inozemstva. Više o događaju možete pogledati OVDJE ->

Završeno je još jedno izdanje najvećeg svjetskog događaja u branši, sajma Fensterbau Frontale 2018 u Nürnbergu. I dok se zbrajaju dojmovi, možemo odmah konstatirati – profine Grupa sa svojim markama KBEKömmerling i Trocal opet je bila najveći izlagač, s izložbenim prostorom i inovativnim proizvodima koji su privlačili ponajveću pažnju posjetitelja.

S aspekta profine Croatia, raduje nas prisustvo brojnih naših partnera iz Hrvatske, što nedvojbeno ukazuje na njihovu profesionalnost i želju za praćenjem tehnoloških noviteta u poslu kojim se spješno bave.

A noviteta je bilo… pogledajte u specijalnom izdanju našeg Newslettera.