Što želiš za sutra?

Naš odlazak u novo vrijeme.
Svijet se mijenja. Jednostavno nastaviti kao prije više ne funkcionira s obzirom na velike izazove. Moramo se pobrinuti za održivu budućnost pogodnu za život već danas. Za našu 125. obljetnicu, mi u Kömmerlingu smo cijelu svoju tvrtku preusmjerili prema ovom cilju. Naš novi identitet robne marke u novom dizajnu s našim novim logotipom čini ovu jasnu viziju i stav vidljivima vanjskom svijetu.

„Kömmerling – to nisu samo proizvodi visoke kvalitete. To je stav. Stalo nam je do održive budućnosti.”
Dr. Peter Mrosik, Vlasnik i CEO profine Group

Živjeti odgovornost znači štititi budućnost.
Ozbiljno shvaćamo našu društvenu odgovornost za okoliš, društvo i ljude. Održivost vidimo kao holistički zadatak koji uključuje ekološke, društvene i ekonomske zahtjeve. Zajedno želimo ostvariti naše vizije i biti uspješni.

Održivost
Želimo iskoristiti naše iskustvo i stručnost za proizvodnju najboljih PVC proizvoda na održiv način i stvoriti rješenja za inteligentne cikluse recikliranja.

Društveno opredjeljenje
Svatko tko želi postići promjenu u zaštiti klime i kružnom gospodarstvu mora se zalagati i za pravedne okvirne uvjete kako bi to i uspjelo. Zato mi u Kömmerlingu činimo svoj dio kako bismo svijet učinili malo boljim.

#Danas za sutra: ovo je ono što Kömmerling radi danas za budućnost
Ljudi u Kömmerlingu, zaposlenici, kupci i partneri su ti koji provode naše vizije i planove u pogledu održivosti i društvenog angažmana za budućnost u praksi. Zajedno želimo napraviti razliku – vjerni cilju: ne čekajte da netko drugi nešto promijeni kada to možete promijeniti sami.

Ovdje možete pronaći više informacija o našem brendu budućnosti Kömmerling: 
Kömmerling – Danas za sutra. S vizijama za uspjeh.