Otvaranjem proizvodnje PVC-U ploča 1970. godine, Kömmerling je postavio temelje za značajno poslovno područje. Više od 50 godina asortiman ploča uživa međunarodno priznanje, a Kömmerling se svrstava među vodeće svjetske tvrtke u ovom sektoru.

Devet vrsta ploča – neograničeni potencijal primjene. Sa svojim individualnim svojstvima, Kömmerling PVC ploče su postale nezamjenjive u sektoru oglašavanja, izgradnji izložbenih štandova sajmova, građevinskom sektoru, uređenju interijera, proizvodnji namještaja i industriji.

Sa svojim proizvodom KömaCel, Kömmerling je bio i ostao pionir za integralne PVC pjenaste ploče. KömaDur je godinama bio sinonim u sektoru proizvodnje krute PVC ploče, a ako želite izravan digitalni tisak i sitotisak, ne možete odabrati bolje od naših KömaTex i KömaPrint ploča.
Na primjer, naše aluminijske kompozitne ploče KömaAlu i naše čelične kompozitne ploče KömaSteel / KömaSteel Whiteboard koriste se u mnogim područjima oglašavanja.

PVC ploče

Sektor oglašavanja

Zahvaljujući širokom rasponu reprezentativnih svojstava i jednostavnosti obrade, ove ploče su idealne za: znakove, bannere, natpisne ploče, displeje, dekoracije izloga, izložbene i showroom štandove, POS/POP reklame, direktni digitalni tisak, promociju, dizajnerske radove i izgradnju raznih modela.

PVC ploče

Građevinski sektor

Zahvaljujući dobroj zvučnoj izolaciji, niskoj toplinskoj vodljivosti i otpornosti na vremenske uvjete, ove ploče mogu iskoristiti svoje prednosti i u građevinskom sektoru , npr. na elementima vrata i prozora, kutijama za rolete i sendvič elementima, u zoni visoke vlažnosti. 

PVC ploče

Ostalo

Ove ploče su preferirani materijal u raznim primjenama. Idealne su za: kemijsku i laboratorijsku tehnologiju, industriju namještaja, opremu za brodove, kontejnere i vozila, ambalažu, dijelove za duboko izvlačenje te oblaganje strojeva itd.