Inovativne klizne stijene od poda do stropa stvaraju otvorenu, prijateljsku atmosferu preplavljenu svjetlom gdje se osjećate potpuno opušteno. Vitki, elegantni profili pojačavaju ovaj učinak još više i još dalje. Panoramski pogled koji vam pruža PremiDoor  jedinstven je spoj prirode i vašeg doma.
Energetski učinkovito? DA!
Kod konvencionalnih sustava, što je veća ostakljena površina, gubi se više energije, no PremiDoor 88 dokazuje upravo suprotno sustavom profila visoke energetske učinkovitosti i optimalnom toplinskom izolacijom kojom štedite energiju za grijanje i dragocjene
resurse.
Dobro za okoliš – dobro za Vaš novčanik.

Pored vrhunskog dizajna i lakoće rukovanja, klizna stijena PremiDoor pokazala je i izuzetne vrijednosti na ispitivanjima. Tako je element ugradbene visine 2,93 m i širine 5,06 m na ispitivanjima u ift Rosenheim imao:

▶ otpornost na udar vjetra – postignuta je vrijednost B2
▶ zrakopropusnost – odgovara klasi 4
▶ standardnu vrijednost Uf=1,2 W(m2K) za profile
▶ vrijednosti propisane za pasivne kuće – UD=0,8 W(m2K) (moguće postići uz odgovarajuće ostakljenje)
▶ zvučnu izolaciju koja dostiže RW=45dB
▶ PremiDoor 88: visina 2,90 m i širina 6,50 m 
▶ PremiDoor 76: visina 2,60 m i širina 6,50 m 

PremiDoor 76

Vaši snovi o prostorima ispunjenim svjetlošću postaju stvarnost s novim sustavom podizno-kliznih stijena KÖMMERLING PremiDoor 76.

PremiDoor 88

Inovativni podizno-klizni sustav s maksimalnim prolazom svjetlosti KÖMMERLING PremiDoor 88 dolazi u više izvedbenih varijanti ekstremno velikih dimenzija.

Klizni sustav PremiSlide 76, uz izvanredna tehnička svojstva, nudi potpuno nove mogućnosti integriranja prozora i vrata s fasadom.

KÖMMERLING PremiFold 76 je poseban inovativni sustav prozora i vrata koji u sebi kombinira zaokretne i klizno/sklopive elemente.