Podizno-klizni sustav s aluminijskim oblogama ujedinjuje sve prednosti oba materijala u jednom strukturnom elementu. Aluminijska obloga izvana omogućava neograničene mogućnosti oblikovanja bojama, a PVC profil iznutra osigurava lako održavanje i pouzdanu funkcionalnost. PremiDoor 76 Aluclip vam omogućava da ispunite svoj san o životnom prostoru punim svjetlosti. Tehnološki napredne i inovativne podizno-klizne stijene PremiDoor 76 AluClip dolaze u izvedbi sa širinom elemenata do 6,0 m i visinom do 2,4 m. Svejedno radi li se o zelenom vrtu ili urbanom krajoliku, PremiDoor 76 AluClip unosi vanjski svijet u životni prostor zahvaljujući velikim ostakljenim površinama. 

Ovaj moderni sustav bez barijera je krajnje lagan za uporabu te ima izvrsna izolacijska svojstva. Idealan je za ugradnju u novogradnje kao i kod renoviranja, stvarajući novu razinu slobode u svakom domu. Zahvaljujući 5-komornom dizajnu i maloj ugradbenoj dubini od 189,5 mm, PremiDoor 76 AluClip je idealan izbor za projekte renoviranja. Moguće je ostakljenje do 50 mm. Vizualno ‘vitki’ profili osiguravaju maksimalan ulaz svjetlosti.

Već u standardnoj izvedbi sustav postiže Uf vrijednost od 1.4 W/(m²K), među najboljima za podizno-klizne stijene uopće. Sustav je dizajniran kao jednostavna i cjenovno prihvatljivo rješenje za vašu potpunu sigurnost – protuprovalna otpornost je u klasi RC2. KÖMMERLING je prvi veliki proizvođač PVC profila u svijetu koji je u potpunosti prešao na reciklabilne i bezolovne materijale na način da se u svim procesima proizvodnje primjenjuju isključivo “zeleni”, Ca-Zn (kalcij-cink) stabilizatori, što je još jedan pokazatelj da KÖMMERLING aktivno sudjeluje u zaštiti i očuvanju okoliša.