Svjetlost oduševljava, motivira, nadahnjuje. Ne bi li bilo lijepo kada bismo što češće mogli uživati u ovom efektu?
Sustav Kommerling 76 idealan je za to. Inovativnim tehnologijama izrađujemo prozore i vrata velikih staklenih površina i uskih profila. To daje suncu dovoljno prostora da se raširi i stvori sobe preplavljene svjetlom. Unatoč svoj transparentnosti, rješenja ovog sustava iznimno su otporna – zahvaljujući najboljoj statici i najmodernijem funkcionalnom staklu. Istodobno, velike staklene fronte omogućuju optimalno korištenje topline, što pak štedi troškove grijanja i štedi resurse.
Drugim riječima: s prozorima i vratima Kommerling 76 pozivate sunce unutra – u svakom pogledu.

Kömmerling 76 AD

Koemmerling 76 AD je sustav s dvije brtve i dvije razine brtvljenja. Unutarnja brtva je na profilu krila, a vanjska brtva je s unutarnje strane okvira.

Kömmerling 76 MD

Uz vanjsku i unutarnju brtvu, ovaj sustav je opremljen još i središnjom brtvom, što rezultira povećanim vrijednostima toplinske i zvučne izolacije.

Ulazna vrata

KÖMMERLING 76 ulazna vrata dolaze po želji kupca i mogu biti u verzijama s otvaranjem prema unutra ili prema van. 

Sve je u pokretu. Svijet postaje sve digitalniji, kuće sve inteligentnije, a pitanja koja nas pokreću sve su složenija.
Pa ipak, ono što svi želimo za svoj dom vrlo je jednostavno: udobnost, sigurnost i općenito dobar osjećaj što smo kod kuće.
Upravo zbog toga naši inženjeri razvijaju inovativne prozore i vrata – prije svega Kömmerling 88, vrhunski sustav sa srednjom brtvom koji spaja energetsku učinkovitost s dobrim ugođajem, kvalitetom, dugotrajnošću te stilskim
dizajnom životnog prostora.
Impresivan u svakom pogledu!

KÖMMERLING 88 prozori

Premium prozori za novo doba: KÖMMERLING 88, sustav koji postavlja nove trendove u toplinskoj izolaciji. Dizajn za gradnju budućnosti. Predvodnik u kvaliteti i sigurnosti. Uz sve to, pruža nenadmašnu individualnost u oblikovanju zahvaljujući svojevrsnoj modularnosti i inovativnim tehnološkim rješenjima.

KÖMMERLING 88 Ulazna vrata

Dizajnirajte svoja jedinstvena ulazna vrata u skladu sa svojim zamislima i željama. KÖMMERLING 88 vam omogućava različite načine otvaranja te velik izbor boja ili drvodekora završne obrade površine. Moguća je kombinacija s aluminijske oblogom kao i odabir dekorativno/funkcionalne ispune. Svojom elegancijom ulazna vrata sustava KÖMMERLING 88 Vašim gostima uvijek pružaju prijateljski prijem!