KÖMMERLING 76 MD vam pruža sve što se traži od modernih prozora: sustav s tri brtve i šest komora, sa 76 mm ugradbenom dubinom nudi vam fascinantnu kombinaciju suvremenog oblikovanja i savršenih proporcija. Bilo da se radi o funkcionalnosti, statici, izolacijskim vrijednostima, zaštiti okoliša ili zadržavanju vrijednosti investicije, KÖMMERLING 76 MD ispunjava i nadmašuje sve aktualne zahtjeve, ali i predviđene zahtjeve sutrašnjice. Inovativni oblikovanje omogućuje ugradnju trostrukog ili specijalnog funkcionalnog ostakljenja do 50 mm debljine. Zahvaljujući inteligentnim tehnološkim rješenjima, profesionalna ugradnja je brza, čista i jednostavna. Zamjena vaših starih prozora suvremenim nikad nije bila lakša.

Već u standardnoj izvedbi sustav ispunjava uvjete niskoenergetske gradnje – Uf vrijednost = 1.0 W(m²K) uz dodatne prednosti: veću kvalitetu stanovanja, štednju energije i sigurnost. Oblike i boje možete kombinirati po vlastitoj želji. Širok izbor varijanti sustava i površinskih obrada otvara bezbroj mogućnosti. Profili su, osim standardne bijele, dostupni u cijelom nizu boja, drvodekora i metalik površina.
KÖMMERLING 76 je pozitivan primjer i s ekološkog aspekta: KÖMMERLING je prvi globalno važan proizvođač koji je za svoje profile počeo koristiti isključivo “zelene”, ekološke stabilizatore bazirane na kalciju i cinku. To je dodatno jamstvo da kupci KÖMMERLING proizvoda aktivno brinu o očuvanju okoliša.