Sustav zaštite od sunca VariNova

VariNova kutija za rolete može se koristiti u najrazličitijm varijantama ugradnje, bilo da se radi o adaptaciji ili novogradnji i ugrađuje Ii se na PVC, aluminijske ili drvene okvire.
Kutija nakon ugradnje može biti vidljiva, a postoji i mogućnost žbukanja kutije izvana i/ili iznutra.
Otvaranje roletne kutije VariNova može biti u unutrašnjost prostorije ili može biti s otvaranjem poklopca kutije prema dolje. VariNova zadovoljava i zahtjeve odredbe o štednji energije, koja u području kutija za rolete propisuje vrijednost Ubs ≤0,85 W/(m2K), bilo da se radi o novim ili starim objektima, po čemu je VariNova jedinstvena na europskom tržištu.

Veliku prednost kutije za rolete VariNova predstavlja integrirani komarnik (rolo mrežica za zaštitu od insekata), koji se, zahvaljujući inovativnim rješenjima, može ugraditi i naknadno, bez dodatnih izmjena. Maksimalna širina komarnika je 2.00 m, a maksimalna visina 2.40 m.

Sustavi plašta roleta Z38, Z52, Z56.
Bez obzira radi li se o sanaciji ili novogradnji, sustavi plašta roleta Z38, Z52, Z56 predstavljaju osnovu
za optimalnu zaštitu od sunca, stvaraju hlad, štite od buke, poboljšavaju toplinsku izolaciju.

Različite dimenzije za različite primjene
Kutija za rolete VariNova dolazi u četiri različite veličine ( G1, G2, G3, G4 ) koje svojim dimenzijama mogu zadovoljiti potrebe svakog prozora i vrata te svake vrste građevina, bilo da se radi o višestambenim zgradama ili obiteljskim kućama.

Rolete i grilje

VariNova ugradbena kutija za rolete

Ugradbena kutija VariNova ima svoje područje primjene kako u novogradnji tako i u sanaciji a može se kombinirati s PVC, aluminijskim i drvenim prozorskim okvirima.

Rolete i grilje

VariNova za žaluzine / venecijansko sjenilo (venecijaneri)

Prilagodite jačinu svjetla koja ulazi u vaše prostorije.

Sustav zaštite od sunca grilje Capri-Ischia

Grilje uljepšavaju vašu kuću dajući joj šarm juga i ono “nešto posebno”: individualan karakter.
Pri izboru grilja iz našeg Capri-lschia sustava pomoći će vam široka paleta boja i puno zanimljivih dekora drveta – za ispunjavanje svake pojedinačne želje i različitih ukusa.
Također, možete birati između pokretnih ili fiksnih lamela, a montaža se vrši direktno na prozoru,
na zidu ili u specijalnom blok-okviru.
! dimenzije krila do 250 cm visine

Sustav zaštite od sunca OmbraPlus Grado – škure (kapci)

Rustikalni karakter vaše fasade.
Postoje stvari koje su od nastanka dobre i pravilne i kojima kao da se protokom vremena
nema što dodati. Tipičan primjer su škure (kapci), koje nisu izgubile ništa od svoje izvrsne funkcionalnosti i šarma od svog praoblika do danas.
Više>
Sustav škura Grado ipak donosi neke prednosti, ne narušavajući pri tome izvornu rustikalnu estetiku i čar prošlih vremena. To se prije svega odnosi na svojstva visokokvalitetnog materijala koji, u odnosu na drvo, pruža znatno veće mogućnosti oblikovanja, krajnje je jednostavan za održavanje i pruža poboljšanu sigurnost zahvaljujući novim konstrukcijskim rješenjima.

Rolete i grilje

Grilje Naxos

Grilje NAXOS daju vašoj kući sav šarm juga. Širok raspon boja i mnogi zanimljivi drveni dekori pomoći će vam da napravite pravi izbor – upravo prema vašim idejama i ukusima.

Rolete i grilje

Grilje Capri-Ischia

Sklopive grilje CAPRI-ISCHIA krase vaš objekt posebnom elegancijom a pritom mu pružaju osebujan i neodoljiv šarm juga. Širok spektar boja i dekora zadovoljit će i najizbirljivije te će se uklopiti u svako individualno rješenje.

Rolete i grilje

Kapci Grado

Osim odlične zaštite od sunca, kapci GRADO vam nude i puno više: zaštitu od vjetra i vremenskih neprilika, od topline i hladnoće, neželjenih pogleda ali i od provale i krađe. Kapci (škure) nude neprolazni šarm mediterana.