OmbraPlus grilje i kapci čine vašu kuću ljepšom. Kući daju sav šarm juga, ali i nešto
određeno: individualni karakter.

OmbraPlus

Grilje Naxos

Grilje NAXOS daju vašoj kući sav šarm juga. Širok raspon boja i mnogi zanimljivi drveni dekori pomoći će vam da napravite pravi izbor – upravo prema vašim idejama i ukusima.

KÖMMERLING grilje Naxos krase izvrsna svojstva plastičnog materijala: posebno se lako čiste i imaju gotovo neograničen rok trajanja. Osim savršenog zaslona za privatnost, grilje Naxos pružaju puno više: zaštitu od vjetra, kiše, oluja, sunca i provala.

OmbraPlus

Grilje Capri-Ischia

Sklopive grilje CAPRI-ISCHIA krase vaš objekt posebnom elegancijom a pritom mu pružaju osebujan i neodoljiv šarm juga. Širok spektar boja i dekora zadovoljit će i najizbirljivije te će se uklopiti u svako individualno rješenje.

Jednako prirodnog izgleda kao i drvo, izrađene od PVC-a, grilje imaju odlike izvrsnog materijala: izuzetno se lako čiste i trajnost ime je gotovo neograničena. Uz zaštitu privatnosti, grilje Capri Ischia pružaju i puno više: zaštitu od olujnog nevremena, od vrućine i hladnoće, ali i od provale i krađe. Grilje od plastike superiornije su od onih od drva u mnogim aspektima. Njihove posebne prednosti su individualne opcije oblikovanja i različite savršene funkcije zaštite te dugovječnost.

OmbraPlus

Kapci Grado

Osim odlične zaštite od sunca, kapci GRADO vam nude i puno više: zaštitu od vjetra i vremenskih neprilika, od topline i hladnoće, neželjenih pogleda ali i od provale i krađe. Kapci (škure) nude neprolazni šarm mediterana.

Postoje stvari koje su od nastanka dobre i pravilne te im se protokom vremena nema što dodati. Tipičan primjer su kapci (škure) koji nisu izgubili ništa od svoje izvrsne funkcionalnosti i šarma od svog praoblika pa sve do danas. OmbraPlus sustav škura Grado ipak donosi neke prednosti, ne narušavajući pri tome izvornu rustikalnu estetiku i čar prošlih vremena. To se prije svega odnosi na znatno veće mogućnosti oblikovanja, krajnje jednostavno održavanje i poboljšanu sigurnost zahvaljujući novim konstrukcijskim rješenjima. Sustavi grilja i škura od PVC-a su u mnogim aspektima u prednosti u odnosu na one od drveta. Osim proširenih mogućnosti individualnog oblikovanja, to se odnosi i na konstrukcijske prednosti i s njima povezanu, znatno poboljšanu sigurnosnu funkciju.