Sustav ulaznih vrata KÖMMERLING 76 nudi sve preduvjete za visokokvalitetne sustave ulaznih vrata koji se otvaraju prema unutra. Visoko izolacijski pet-komorni sustav pruža optimalnu zaštitu od hladnoće i topline. KÖMMERLING 76 ulazna vrata također imaju visoku razinu osnovne sigurnosti. Čelične armature velike čvrstoće tvore čvrsti, zatvoreni okvir. Uglovi krila ojačani su zavarenim kutnim konektorima. Oni apsorbiraju sile savijanja i torzije. S posebnim priključcima sigurnost se može dodatno povećati.

Moguće izvedbene varijante uključuju jednokrilna i vrata s više krila, kao i s nadsvjetlom i/ili bočnim svjetlom. Zahvaljujući termoplastičnim svojstvima materijala, moguće je izraditi i lučna vrata. Sustav, dakako, uključuje i širok izbor boja i završnih obrada, uključujući i AluClip varijantu s aluminijskim oblogama. 

KÖMMERLING 76 sustavi ulaznih vrata karakterističan su primjer cijele palete tehnoloških rješenja koja osiguravaju krajnju pouzdanost, izvanserijske izolacijske vrijednosti, odličnu otpornost na vremenske uvjete i statičku uvjerljivost. Sve ono čime se trebaju odlikovati premium ulazna vrata.