1. Toplinska izolacija:
Konstrukcija zasnovana na sustavu 76 AD. Toplinske vrijednosti profila (Uf) do 1,4 W / (m²K).

2. Brtvljenje:
Svestrana visokokvalitetna EPDM brtva i patentirani ECO SLIDE okov čine brtvljenje savršenim.

3. Ostakljenje:
Moguće trostruko ostakljenje debljine do 48 mm.

4. Oblikovanje:
Uski, vizualno ‘vitki’ profili u fiksnom i pokretnom dijelu.

5. Tehnologija:
Konstruktivna čvrstoća i učinkovita ventilacija zahvaljujući inovativnom ECO SLIDE okovu.

PremiSlide 76 klizni sustav, uz izvanredna tehnička svojstva, nudi potpuno nove mogućnosti integriranja prozora i vrata s fasadom. Ugradbenom dubinom 76 mm idealan je za stambene prostore i javne zgrade poput ureda ili škola, a uz vrijednost Uf=1,4W/(m2K) u standardnoj izvedbi PremiSlide

76 postiže najbolju energetsku efikasnost u svojoj klasi proizvoda. Specijalan ECO SLIDE okov, osmišljen i konstruiran u suradnji s partnerskom tvrtkom Siegenia, osigurava savršenu i trajnu funkcionalnost, a opcionalno, sigurnosna kočnica koja sprečava nagnječenje prstiju dodatna je prednost.

PremiSlide – Standard

KÖMMERLING PremiSlide klizni sustav i u oblikovnom smislu pruža samo najbolje. Od klasične bijele, do folija u standardnim ili metalik bojama, od površina s dekorima drveta do široke lepeze AluClip varijanti – ostvarite željeni dizajn prema vlastitim idejama.
PremiSlide 76 pruža neslućenu raznolikost oblikovanja – posebno kao prozorski sustav čija je klizna funkcija zanimljiva alternativa zaokretno/otklopnoj varijanti. Umjesto da se okreće prema unutrašnjosti, krilo ostaje čvrsto i sigurno, a uz to nudi moderne dizajnerske koncepte i individualnu udobnost. Ovaj klizni sustav idealan je za klizne prozore, klizna vrata i bočna ulazna vrata tamo gdje su ušteda na prostoru i sigurnost prioriteti.
KÖMMERLING je prvi veliki proizvođač PVC profila u svijetu koji je u potpunosti prešao na reciklabilne i bezolovne materijale. Tako se u svim procesima primjenjuju isključivo “zeleni”, Ca-Zn (kalcij-cink) stabilizatori, što je još jedan pokazatelj da KÖMMERLING, ali i kupci njegovih proizvoda, aktivno sudjeluju u očuvanju okoliša.