PremiDoor 88 su potpuno redizajnirane podizno-klizne stijene s izuzetnom lakoćom otvaranja i zatvaranja, s izvrsnim izolacijskim vrijednostima i elegantnim dizajnom. Također impresioniraju svojim izvanrednim svojstvima – zaštite od kiše i  zvučne izolacije. 

PremiDoor 88 ima novu vrstu tehnologije brtvljenja u kojoj tri razine savršeno rade zajedno. Trendovi u arhitekturi kao što su želja za sve većim, nepodijeljenim staklenim površinama i sve veći zahtjevi uštede energije, se nastavljaju. Kako bi zadovoljio oba zahtjeva, PremiDoor 88 izrađen je od inovativnog profila od 88 mm. 

Ovaj profilni sustav karakterizira velika konstrukcijska dubina, koja omogućuje visoku stabilnost i izvrsne izolacijske vrijednosti kao i širok raspon ostakljenja do 56 mm za primjenu posebnog funkcionalnog stakla. Osim oblika i veličine, temeljnu ulogu imaju boja i izgled materijala. PremiDoor 88 nudi sve mogućnosti dizajna za optimalnu realizaciju vaših ideja. 

Spektar se kreće od klasične bijele do foliranja u drvenim strukturama, jednobojnih i metalik boja. Otkrijte fleksibilnost svojih kombinacija, a time i pravu kombinaciju boja za vaš dom. Kao prvi veliki proizvođač na svijetu, marka KÖMMERLING za proizvodnju profila koristi reciklirane materijale od svježe prozorske plastike i isključivo bezolovnog PVC-a sa “zelenim” stabilizatorima na bazi kalcija/cinka. To također daje korisniku KÖMMERLING proizvoda sigurnost i uvjerenje da se ponaša na ekološki prihvatljiv način.