Inteligentna konstrukcija PremiDoor 76 Lux i Lux Aluclip reducira širinu okvira, što profil čini izuzetno “vitkim” te istovremeno nudi još veće ostakljene površine. Vječni san o životnom prostoru ispunjenom svjetlošću postaje stvarnost uz Lux. Inovativne podizno-klizne stijene PremiDoor 76 Lux mogu se izvesti sa širinom elemenata do 6,5 m i visinom do 2,6 m (6,0 i 2,4 m za AluClip izvedbenu varijantu). Svejedno radi li se o zelenom vrtu ili urbanom krajoliku, PremiDoor 76 Lux unosi vanjski svijet u vaš životni prostor zahvaljujući velikim ostakljenim površinama. Profili Lux lako se primjenjuju te imaju odlična izolacijska svojstva. Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, PremiDoor 76 Lux je idealan izbor za novu razinu slobode u vašem domu.

Zahvaljujući 5-komornom dizajnu na svim razinama i maloj ugradbenoj dubini od 179 mm, PremiDoor 76 Lux je idealan izbor za renoviranje prostora. Ostakljenje je moguće do 50 mm. ‘Vitki’ profili – 65 mm okvir i 100 mm krilo – osiguravaju maksimalan ulaz vanjske svjetlosti. 

U standardnoj izvedbi sustav postiže Uf vrijednost od 1.3 W/(m²K), te se ubraja među najbolje u podizno-kliznim stijenama. Standardna izvedba također uključuje i prag bez barijere. Protuprovalna zaštita je u klasi RC2. PremiDoor 76 Lux je dostupan u širokom rasponu boja, i to u varijantama bijela unutra a boja izvana, ili u boji izvana i iznutra. Na raspolaganju je i AluClip varijanta, sa svim prednostima koje pruža jedinstvena kombinacija aluminija i PVC-a.