Podizno-klizne stijene s pričvršćenom aluminijskom oblogom kombiniraju prednosti oba materijala u jednoj komponenti. Izvana, aluminijska obloga nudi gotovo neograničene mogućnosti boja; iznutra plastični profili jamče nisko održavanje, funkcionalnu stabilnost i visoku pouzdanost. S velikom lakoćom otvaranja i zatvaranja, izvrsnim izolacijskim vrijednostima i elegantnim dizajnom PremiDoor 88 su potpuno redizajnirane podizno-klizne stijene. PremiDoor 88 također impresionira svojim izvanrednim performansama kao što su zaštita od kiše, zaštita od vjetra te odlična zvučna izolacija.

Kako bi zadovoljio zahtjeve i trendove u arhitekturi za velikim nepodjeljenim staklenim površinama kao i uštedom energije, PremiDoor 88 izrađen je od inovativnog profila od 88 mm. Ovaj profilni sustav karakterizira velika konstrukcijska dubina, koja omogućuje visoku stabilnost i izvrsne izolacijske vrijednosti kao i širok raspon ostakljenja do 56 mm za korištenje posebnog funkcionalnog stakla. 

Sustav je primjer i s ekološke točke gledišta: Kao prvi veliki proizvođač na svijetu, brend KÖMMERLING za proizvodnju profila koristi reciklirane materijale od svježe prozorske plastike i isključivo bezolovnog PVC-a sa “zelenim” stabilizatorima na bazi kalcija/cinka. To također pruža korisniku KÖMMERLING proizvoda uvjerenje da se ponašaju u skladu s ekološki prihvatljivim normama.