Svestrana s provjerenim karakteristikama

KömaCel integralne pjenaste ploče sastoje se od kombinacije čvrstog gornjeg sloja i pjenaste jezgre istog materijala. Proizvode se u jednoj radnoj operaciji. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu s PVC-om kao materijalom, mi u KömaCelu optimizirali smo omjer gornjeg sloja i jezgre na način da se prepoznata pozitivna svojstva proizvoda mogu kontinuirano poboljšavati. Ploča je optimalno prilagođena zahtjevima tržišta. KömaCel nije uzalud svjetski broj 1 u Celuka-ekstruziji. 

Savršena kombinacija materijala čini KömaCel ploču materijalom za različite primjene, a time i istinskim svestranim materijalom s provjerenim svojstvima. Površina čvrstog, glatkog vanjskog sloja daje  KömaCel ploči svilenkasto-sjajni efekt. Stoga je idealan za sitotisak i laminiranje folije.

 No, prednosti KömaCela cijenjene su u svim područjima industrijskog i građevinskog sektora, jer KömaCel integralni pjenasti paneli imaju, u usporedbi s drugim usporedivim panelima, izuzetno nisku toplinsku vodljivost te nude dobre toplinske i zvučne izolacijske vrijednosti. Osim otpornosti na vremenske uvjete i otežanu zapaljivost, KömaCel je jednostavan za obradu i ugradnju zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi.