RolaPlus plastične kutije za rolete imaju svoje područje primjene kako u novim zgradama tako i u starim zgradama u kombinaciji s PVC, aluminijskim i drvenim prozorskim okvirima. Prilagođene situaciji ugradnje, kutije roleta mogu se otvoriti u unutrašnjost prostorije ili poklopcem rolete prema dolje.

VariNova ugradbena kutija za rolete

RolaPlus

Ugradbena kutija VariNova ima svoje područje primjene kako u novogradnji tako i u sanaciji a može se kombinirati s PVC, aluminijskim i drvenim prozorskim okvirima.

Prilagođena situaciji ugradnje, kutija za rolete može se otvoriti u unutrašnjost prostorije ili može biti s otvaranjem poklopca kutije prema dolje. Uz to element se može ožbukati izvana ili iznutra. Osim toga, uzimajući u obzir sve situacije ugradnje u novim i starim zgradama kutija zadovoljava zahtjeve Pravilnika o uštedi energije EnEV s toplinskog stajališta. VariNova nudi veliku prednost jer se zaslon za zaštitu od insekata može naknadno ugraditi u bilo kojem trenutku bez potrebe za daljnjim promjenama kutije. Pregled je moguć i iznutra i odozdo, a može se prilagoditi građevinskoj situaciji na licu mjesta. VariNova također nudi vrlo jednostavnu prilagodbu svim standardnim okvirima obloge na tržištu i omogućuje jednostavnu montažu poklopca revizije.

VariNova za žaluzine / venecijansko sjenilo (venecijaneri)

RolaPlus

Prilagodite jačinu svjetla koja ulazi u vaše prostorije.

S integriranim žaluzinama, venecijanerima VariNova kutija za rolete nudi inovativnu udobnost: žaluzine-venecijaneri ne samo da pružaju zaštitu privatnosti, već se mogu koristiti za postepeno sjenčanje prostorije, a također ima i opcionalno rješenje za zaštitu od insekata.