KÖMMERLING PremiFold 76 je poseban inovativni sustav prozora i vrata koji u sebi kombinira zaokretne i klizno/sklopive elemente. Namijenjen je prvenstveno primjeni u specifičnim slučajevima kao što je potreba za vrlo velikim otvorima.
Profili su dostupni u različitim shemama s dva do pet krila, s maksimalnom veličinom od 4,50 m širine i 2,30 m visine. S najmanje jednim zaokretnim i nekoliko kliznih krila, može se izraditi potpuno otvarajući element prozora ili vrata.
PremiFold 76 je utemeljen na platformi 76 AD, što podrazumijeva cijeli niz oblikovnih mogućnosti ovog sustava i visoku razinu ekonomičnosti.

Prozori i vrata PremiFold 76 mogu biti opremljeni dvostrukim i trostrukim ostakljenjem. Ekološki, PremiFold 76 također je vrhunsko dostignuće: izrađen je u potpunosti od reciklabilnih i bezolovihe materijala. Tako se u svim procesima primjenjuju isključivo “zeleni”, Ca-Zn (kalcij-cink) stabilizatori, što je još jedan pokazatelj da KÖMMERLING, zajedno s kupcima svojih proizvoda, aktivno sudjeluje u očuvanju okoliša.