Ulazna vrata su osobna karta vašeg doma, a KÖMMERLING 88 će vam svojom širokom lepezom oblikovnih mogućnosti pomoći da ih oblikujete prema vašoj želji i arhitektonskim zamislima.
KÖMMERLING 88 sustavi ulaznih vrata karakterističan su primjer cijele palete tehnoloških rješenja koja osiguravaju krajnju pouzdanost, izvanserijske izolacijske vrijednosti, odličnu otpornost na vremenske uvjete i statičku uvjerljivost. Sve ono čime se trebaju odlikovati premium ulazna vrata.

Specijalni okovi podižu sigurnost na jednu sasvim novu razinu. Moguće izvedbene varijante uključuju jednokrilna i vrata s više krila, kao i s nadsvjetlom i/ili bočnim svjetlom. Zahvaljujući termoplastičnim svojstvima materijala, moguće je izraditi i lučna vrata, spektakularnu pozivnicu u vaš dom. Sustav, dakako, uključuje i širok izbor boja i završnih obrada, uključujući i AluClip varijantu s aluminijskim oblogama.
Ono što vrijedi za sve KÖMMERLING proizvode, vrijedi i ovdje: krajnja ekološka osviještenost. U proizvodnji profila isključivo se koriste “zeleni”, ekološki stabilizatori bazirani na kalciju i cinku. To je dodatno jamstvo da KÖMMERLING aktivno brine o očuvanju okoliša.