KÖMMERLING 88 je sustav prozora i vrata koji već danas ispunjava očekivanja sutrašnjice. Znatno je energetski učinkovitiji od usporedivih sustava profila na tržištu, dugovječan je i krajnje jednostavan za održavanje, pa ćete vi i vaša obitelj još dugo uživati u vašim novim, jedinstvenim prozorima i vratima.

Kömmerling 88 ispunjava zahtjeve pasivne gradnje već u standardnoj izvedbi i tako nam svima pruža mogućnost da na jednostavan način damo svoj doprinos smanjenju emisija CO2. Štoviše, moguće je postići i veće vrijednosti toplinske izolacije, primjerice s proEnergyTec varijantom sustava. Tako Kömmerling 88 čini čak i nul-energetske i energy plus kuće ekonomski isplativom realnošću.

Za arhitekturu budućnosti možemo sa sigurnošću reći da će biti prilagodljiva. Sustav KÖMMERLING 88 pruža vam ostvarenje vaših prozora iz snova. Spoj estetike i neodoljive privlačnosti vrhunskog materijala – ovaj sustav prozora omogućuje vam isticanje posebnog karaktera, kako kod adaptacije starih zgrada tako i u novogradnji. Bilo da se radi o bijelim ili profilima u boji, uronite u svijet pun fascinantnih površina.
KÖMMERLING je prvi globalno važan proizvođač koji je za svoje profile počeo koristiti isključivo “zelene”, ekološke stabilizatore bazirane na kalciju i cinku izbacivši olovo i teške metale iz svih procesa proizvodnje. To je dodatno jamstvo da kupci KÖMMERLING proizvoda aktivno brinu o očuvanju okoliša.